Cautare

1432 de rezultate pentru "anastasia lazariudor de mama" (3.19 secunde)
Pentru a doua oara in decurs de 24 de ore, Sebastian Ghita il ataca pe premierul Ponta.
Am in biblioteca pe care mi-a lasat-o mostenire mama mea, scriitoarea Areta Sandru, 5 carti semnate de Sanziana Pop: - Nu te lasa niciodata, prefata de Gh. ... Uneori, frunzaresc aceste carti si imi aduc aminte de o epoca in care, adolescenta fiind, mergeam prin cenacluri si scriam poezie si reportaje.
Conform cancan.ro, Simona Gherghe, prezentatoarea de la Acces Direct, are un salariu urias. Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe micul ecran, dar si una dintre cele mai indragite.
Familia Cristinei Topescu a decis ca trupul jurnalistei sa fie incinerat, urmand ca cenusa sa ajunga la mama ei, in Oradea.
"Nu am nevasta, nu am mama, nu am copii, nu am nimic. Eu ca sa am ceva trebuie sa inchid ochii si sa-mi aduc aminte de chipul fetelor mele, de chipul nevestei mele, de chipul mamei mele. ... Da, dar a dat inapoi societatii 30 de milioane.
Si-a ingropat mama si, apoi, s-a retras la manastire rapus de o neagra depresie! ... Dupa moartea mamei sale, dar si dupa divortul de sotie, Mihai Nesu s-a inchis intr-o manastire, sperand ca, astfel, isi va gasi linistea si ca va iesi din depresie.
Versuri controversate in noul imn al Nationalei de fotbal "Hai pe ei, pe mama lor / Ori murim, ori castigam" Noul imn oficial al echipei nationale, lansat de FRF si compus de trupa Iris contine o serie de versuri controversate.
Facebook implineste marti 10 ani Unul dintre fenomenele acestui inceput de secol, reteaua de socializare Facebook, implineste marti 10 ani. Pe 4 februarie 2004, cand aparea Facebook, Youtube si Twitter inca nu existau, iar My Space fusese lansat doar de un an.
Carmen Sara, o tanara de 20 de ani, s-a aruncat in gol de la etajul 4 Catalin Cojocaru, fotoreporter la Realitatea din calarasi, a postat pe Facebook un articol aparut in Realitatea din Calarasi, despre cazul tragic al fetei care a murit prin cadere de la etajul 4 al unui bloc.
Si pentru ca orice mama trebuie sa isi aminteasca in primul rand ca este femeie si merita un rasfat de seama, oriunde ti-ai petrece Craciunul sau Revelionul, Shades Beauty Lounge are o solutie de hairstyling personalizata pentru caracterul si trasaturile tale.
A fost desemnata cea mai sexy actrita in viata, are 46 de ani, o fetita si se iubeste cu Oliver Martinez. Halle Berry este una dintre putinele femei iertate de trecerea anilor.
De ziua tatalui meu Ti-am spus de atunci, de cand eram foarte mic, Sa nu te joci cu sentimentele mele de copil. ... Si au trecut ani de zile de iluzii, de asteptari Pana cand visul meu sa se implineasca.
Presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a depus la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti o contestatie prin care cere suspendarea procedurii de incinerare, potrivit unor documente obtinute de Romania TV.
Inventia lui Akenathon Rog fundamentalistii de orice fel, salariatii inchizitiei si alti fanatici de orice specie sa ocoleasca acest text.
Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. Aceasta a fost prezenta cu bijuterii create de ea, dar si cu obiecte vechi pe care le-a achizitionat de-a lungul anilor de la diverse targuri de profil.
1 Mai reprezinta pentru Silvia de la Pin Up Girls deschiderea oficiala a gradinitei pe care o are la Arad.
Alejandro a dormit de cand se stie...dezbracat. De mic copil, de cand avea doi ani, mama lui a observat ca micul ei artist nu mai suporta hainele, nu doar noaptea, ci si in timpul zilei!
Astfel, vedeta vrea sa fie supusa unei noi interventii chirurgicale pentru extirparea ovarelor, tot de teama de a nu face cancer la fel ca mama ei, care a murit la varsta de 56 de ani de cancer ovarian, scrie inquisitr.com.
De la muzica la film nu este decat un singur pas; mai ales in cazul unui artist atat de talentat precum este Patricia Kaas.
Afla de unde are inspiratie! ... Frumoasa bruneta s-a orientat apoi catre o cariera solo, sub numele de scena LeeYa si a batut palma cu Dynamic Records.
google-analytics.com